Chinese horoscoop Aap

Je zit vol plezier en lolletjes en vindt het leuk om met mensen om te gaan die je leuk vindt. Je vindt opsluitingen en beperkingen vreselijk. Je hebt behoefte aan vrijheid en hunkering naar beweging, een onverzadigbare dorst naar het nieuwe en schandalige. Ook heb je honger naar mentale uitdaging, passie voor volledige bewegingsvrijheid en het opmerkelijke vermogen om je in seconden aan te passen aan nieuwe omstandigheden (en vaak alleen voor seconden) maken jullie zowel onbekwaam als niet bereid om en onderdrukking of beperking te accepteren. Je weigert gekooid te worden. Niet dat je begerig bent naar ruimte, noch weelderige of grote huizen eist, maar je moet met rust gelaten worden om onafhankelijk te zijn.

Wat voor verwoesting je ook aanricht bij je medemensen, één ding is zeker: het woord Aap rijmt niet op Ezel. Je bent een sluw, slim persoon en staat bekend om je buitengewone probleemoplossende talenten. Je een verbijsterende kwestie geven om op te lossen, een onderhandeling om af te handelen of een smerige honderd jaar oude zolder schoon te maken en, op voorwaarde dat je niet aan een deadline wordt gehouden of op welke manier dan ook wordt gedwongen, ga je meteen aan het werk, zwoegende dingen en ideeën hier en daar, die je aandacht overal tegelijk laten schieten en uw behendige intelligentie toepassen op elke nuance van de kwestie. Dan kom je met het meest ingenieuze antwoord ooit.

Hoewel je zelf vaak een neuroticus bent, ben je in staat anderen te helpen bij het oplossen van hun emotionele en mentale problemen. Advies en goede raad zijn jouw sterke punten. Je weet goed te luisteren en tegelijkertijd oplossingen uit te werken. Zelfs jij bent verbaasd over de originaliteit die je toepast bij het formuleren van antwoorden op onze zwaarste problemen. Je komt vaak als winnaar uit de bus, vooral als het gevecht moeilijk is. Er hoeven geen regels te gelden. Het spel gaat over hoe je met je verstand kunt winnen. Niet met iemands macht.

Het grootste deel van uw neurotisch gedrag komt voort uit de gewoonte om comfortabele patronen in emotionele situaties te herhalen. Misschien heb je al op jonge leeftijd geleerd hoe je intimiteit kunt afwenden. Je klampt zich op de een of andere manier vast aan die methode om nauw contact te vermijden en je durft het niet op te geven. Zelfs als u dit in therapie wordt aangeraden, heeft u de neiging om weerstand te bieden aan veranderingen in uw neurotische patronen. Je wilt jezelf niet gespiegeld zien, of je kunt het niet. Als je moeder alcoholist was, zou je alcoholische vriendinnen kunnen kiezen en je door het leven kunnen afvragen waarom - en erover klagen. 'Waarom is Mary zo gek? Ze komt nooit opdagen.' Je zeurt. Je weet dat Mary drinkt en je weet ook dat ze erom bekend staat te laat of afwezig te zijn als dat nodig is. Toch wil je de waarheid over Maria niet echt toegeven, omdat je haar misschien in de steek moet laten en het niet erg vindt om het patroon te doorbreken dat begon toen je nog heel jong was. Apen hebben vaak jarenlange therapie nodig om slechte gewoonten te doorbreken en neurosen kwijt te raken.

Afgezien van en samen met je probleemoplossende gaven, word je geboeid door het geluid van je eigen gebabbel. Je praat veel. Je verveelt nooit, maar je kunt wel onnodig langdradig zijn. Uw toespraak voor het slapengaan tot een kind kan een volledige lezing over metafysica of golf worden.

Als natuurlijke leraar heb je meningen over alles, van politiek tot gazonsproeiers. Maar omdat je in wezen tolerant bent, respecteer je de meningen van anderen buitengewoon. Je houdt van een pittig gesprek en aanbidt achtergrondgeluid. Alleen voor gezelschap zet je een draagbare radio aan in de kerk, draai je een paar tv-kanalen om tijdens je eigen bruiloft, schakel je het nieuws in op het meest plechtige punt van een liefdesuitbarsting. En in vliegtuigen, treinen of zelfs schuilkelders zul je vreemden spontaan aan het praten zijn. Je zou met een lijk kunnen praten.

Je hebt altijd een grap, een anekdote of een garen om te delen met elk publiek dat je lang genoeg in het nauw kunt houden om het te vertellen. Je bent niet zo welsprekend als de os, en minder overtuigend dan het paard, maar je moet wel grappig en leerzaam zijn. Bovenal moet je je publiek behagen, waardoor je een van de beste gastheren van de Chinese dierenriem bent.

Geef je een potentieel saaie situatie en je zult er een Broadway-productie van maken. En nog beter, u zult ervoor betalen. U bent notoir genereus als het gaat om het uitgeven van geld aan anderen. Je kunt het niet laten om de ogen van mensen te zien oplichten als je ze een cadeau geeft, een speciale traktatie voor ze zoekt of de perfecte vakantieplek voor ze zoekt. Als je wordt uitgedaagd om iemand te plezieren, word je in een aantal rijke verleidingen geleid.

Vanwege je nieuwsgierigheid denk je dat alles het waard is om te weten. Voor iemand die zo actief en mobiel is, heb je een opmerkelijk doorzettingsvermogen als het gaat om studeren en informatie verzamelen. Je kunt door boeken ploegen om feiten te achterhalen of urenlang zitten te staren over grafieken, tabellen en reliëfkaarten. Veel geleerde genieën werden geboren in Aap-jaren.

Bron: Chinese horoscoop Aap.