Chinese horoscoop Draak

Wanneer een draak ergens binnenkomt, begint de kamer te sudderen, draaien de hoofden, mensen fronsen of glimlachen en snuiven achterdochtig de lucht op. Er klinkt een fluistering door het gezelschap: 'Wie is die mysterieus uitziende vrouw in de schokkende roze mini-jurk? Ze ziet er interessant uit ...' Of "Wie heeft die man daarheen gebracht in het witte zijden overhemd?"

Niemand kan een Draak vertellen om iets wel of niet te doen. Je hebt een zelfverzekerdheid die zo indrukwekkend is, een ego dat zo zelfverzekerd is en een mond zo gladjes is, dat het nutteloos is om je iets te vertellen. Zelfs suggereren dat je het ‘afkoelt’ of openlijk observeren hoe brutaal je opmerkingen zijn, kan al leiden tot derdegraads brandwonden. Proberen om verstandig tegen je te praten als je opgewonden bent, is als proberen een brandende olieraffinaderij te doven met een gieter.

Er is geen grandiozer teken in de Chinese dierenriem dan de onstuimige draak. Je bent een geboren vorst. Voor zover het oog reikt, is jouw kracht onbetwistbaar, uw charme absoluut. Niets dempt jouw woeste geest. Heel weinig maakt je bang. Geen enkele twijfel dringt bij jou binnen om je kristalheldere zelfbeeld te vertroebelen. Je bent een reus wiens grootsheid het leven tart, zowel goed als kwaad uitdaagt en verbazingwekkende prestaties levert op het gebied van prestaties.

Je maakt je indrukwekkende reputatie natuurlijk niet altijd waar. Toch kan men niet anders dan jouw grenzeloze ambitie bewonderen. Je weet instinctief hoe je de deelname en gewillige medeplichtigheid van partners en medewerkers kunt betrekken. Wanneer je het zaad van een monumentaal idee in je hoofd voelt rondstuiteren, ga je verder met de uitvoering ervan. Je krijgt iedereen opgezweept. Je opwinding is besmettelijk, je uitbundigheid besmettelijk. Je wilt presteren op persoonlijk vlak, maar je bent ook een onvergelijkbare leider.

Draken aarzelen zelden of huiveren niet. Je krijgt een idee, pakt je gereedschap op en graaft erin. Nastreven wat je wilt is een tweede natuur. Je twijfelt niet, krijgt geen koude voeten of spijt. Je doet het gewoon. Gelukkig is je charisma niet alleen maar hete lucht. Je formidabele projecten en ondernemingen zijn vaak succesvol. Succes is niet alleen een droom. In feite interesseren onbetrouwbare, vage schema's jou niet. Het doel is verwezenlijking. Bij het nastreven van jouw extravagante projecten kun je enkele belachelijke avonturen tegenkomen. Je snelt voor altijd naar exotische oorden. Je kunt een uitdaging niet weerstaan ​​en nooit terugdeinzen voor een adembenemende ervaring of het vooruitzicht van een of andere dramatische escapade afwimpelen.

Hoewel je misschien soms een intellectueel bent, ben je geen kluizenaar. In feite is jouw echte plaats in de samenleving. Er bestaat niet zoiets als een niet-innemende draak. Je wordt opgemerkt. Je blijft er niet ellendig uitzien in gaarkeukens of wegkwijnen op straathoeken zonder iets te doen. Je bent een geboren winnaar. Je bent sterk en je houdt ervan om risico's te nemen. Misschien durf je zelfs over een paar lijken te lopen om te komen waar je heen moet.

In de omgang met andere mensen gebruik je echter soms een buitensporige hoeveelheid schurende bravoure. Je scherpe opmerkingen en bijtende opmerkingen snijden mensen soms te snel. Je bent je  zelden bewust van het verwoestende effect dat je creëert.

Je ziet jezelf niet zoals anderen. Je kunt jezelf arrogant, pompeus en agressief deporteren, en dan klagen dat je niet begrijpt hoe je dat belangrijke account bent kwijtgeraakt, geen vaste aanstelling aan de universiteit hebt gekregen of op staande voet bent afgewezen door een minnaar. Hoewel je misschien kapot bent van je verlies of mislukking en weken daarna niet kunt slapen, heb je geen idee wat voor een onaangenaam gevolg je opschepperige, superieure houding en luidruchtige gewoonten kunnen veroorzaken.

De draak moet altijd gelijk hebben. Het maakt niet uit met welke streken je bezig bent, mensen moeten je vergeven omdat je jezelf altijd vergeeft. Draken zijn erger dan arrogant. Je kunt je eigen fiasco's niet accepteren omdat je denkt dat je er nooit een hebt meegemaakt. Je geeft categorisch alle anderen de schuld van al je dwaasheid en gaat door met het blijmoedig geloven dat je gelijk hebt in je inschatting van de situatie. Door uw gebrek aan nederigheid zult u zelden uw percepties kunnen herzien.

Maak een Gratis Website met JouwWeb