Chinese horoscoop Geit

Geiten zijn de dromers van de Chinese dierenriem. Je bent een ietwat loom schepsel wiens doel in het leven met gemak en gratie verandert, geen bepaald patroon volgt en alles en iedereen in verwarring brengt. Je bent een doortastende buitenbeentje. Jouw hersenen gehoorzamen zelden jouw voeten. Je lijkt tevreden te worden meegevoerd door de wind. Dan, plotseling, stap je uit op een ongebruikelijke plek zonder dat je het hebt opgemerkt of opgemerkt. Voordat je het weet of de moeite neemt om je te verzetten, ben je vaak verwikkeld in een of ander onwaarschijnlijk complot, omringd door mensen met wie je niets gemeen hebt, die kostbaar weinig bereiken en nergens snel naartoe gaan.

Vanwege deze neiging om toe te geven aan het dwaallichtgedrag en de voor de hand liggende spanningen die al die eigenzinnigheid en plotselinge veranderingen op jouw zachte maar pessimistische aard hebben, aanbidt je traagheid. Je droomt ervan ergens prettig stil te kunnen zitten en niet te bewegen uit angst jezelf in een boom of in een put te vinden, jouw het slachtoffer van omstandigheden waarvan je ervan overtuigd bent dat je er geen controle over hebt.

Bij deze laatste beoordeling heb je misschien gelijk. Van alle tekenen van het Chinese systeem, is de jouwe de meest plooibare, zachtaardige en bereidwillig om te behagen. Je natuur is vloeiend en je hart is vol medeleven met degenen die betrokken zijn bij dilemma's waarmee je je nauw kunt identificeren. Als je je met de wereld in het algemeen durft te engageren, word je gemakkelijk meegesleept in complexe problemen. Omdat dit het geval is, schuw je de confrontatie meestal, trekt je zich terug als je met zware beslissingen wordt geconfronteerd en weigert je schaamteloos een impopulair standpunt in te nemen in een conflict.

Vaak ga je gewillig op de achtergrond zitten tegenover een feeksachtige vrouw of dominante echtgenoot die voor zekerheid zorgt. Je lijkt het niet erg te vinden om stopverf te zijn in de handen van een veeleisende baas of superieure autoriteit. je gedijt op deadlines, hoe veeleisender en urgenter, hoe beter. Deadlines vertellen je wat je wanneer moet doen. je hoeft de regels niet te maken. Ze zijn voor jou gemaakt, en dat is precies zoals jij het wilt. Binnen een systeem waarin je een baan hebt, werkt bijna niemand harder of langer.

Hoewel het Geit-symbool Yang is, komt elke persoon die in een Geitenjaar wordt geboren letterlijk ter wereld en verdrinkt in Yin. Er is een overgevoeligheid en een talent voor tederheid en attentheid die Geiten slecht voorbereiden op de sleur, verdrukking en moeilijke invalshoeken van het echte leven. Je bent te zachtaardig, te genadig voor de verpletterende druk van de dagelijkse realiteit, en niet toegerust om te functioneren in onze klim-de-ladder-naar-succes, honden-eet-geit-wereld. Als je wordt geduwd om je aan te passen aan de vorm van de zelfstartende agressieve zakenman, kun je een zenuwinzinking krijgen of anders gewoon naar je chaise-lounge gaan en je hoofd eerst in je mentale vangnet van echte psychologische onthechting en terminaal dagdromen storten.

De beste manier om veilig door de gevaarlijke reis door de jungle van het leven te navigeren, is simpelweg deze: voor je overleving moet je afhankelijk zijn van de vriendelijkheid van vreemden. Dit wil niet zeggen dat je geen krachtreserve hebt of dat je je wil niet kunt uitoefenen. Je bent een krachtpatser van passief verzet. je zoekt geen gewin door vernedering of agressie. Je bent veel fantasierijker dan dat. Je weet hoe je de kracht van de zwakken moet gebruiken. Je bent een meester in clandestiene manipulatie. Wanneer je gekruist bent, ben je in staat om levensverslindende pijnveroorzakende vendetta's op je vijanden te verzinnen. Je kunt echte koude oorlogen veroorzaken. Maar je zou niet dood in de frontlinie worden betrapt.

De buitenaardse kant van jouw natuur leent zich voor de studie van het esoterische. Je zou een astroloog, waarzegger of waarzegger kunnen zijn. Net als Slangen heb je een zesde zintuig over wat er daarna kan gebeuren en ga je vaak naar beroepen waar voorspelling nuttig is, zoals mode, design, decoratie of de aandelenmarkt. Gewapend, met een meesterlijk talent voor intriges in de achterkamer en voorkennis van toekomstige gebeurtenissen, kun je een verraderlijke vijand of een meesterlijke bondgenoot zijn.

Het tijdsbesef waarmee de meesten van ons worden geboren, is je bijna totaal vreemd. Je kunt drie dagen en nachten opblijven om aan een project te werken of op stressvolle momenten griezelige uithoudingsvermogen vertonen. Toch heb je moeite om elke ochtend op te staan ​​om op tijd naar je werk of om acht uur te komen. Je haat schema's en routine. Aan de andere kant zou je meedogenloos georganiseerd en fanatiek netjes kunnen lijken, omdat je jezelf soms kunt dwingen om je aan een schema te houden en je leven op orde te houden, al was het maar om een ​​veeleisende baas of een nette maat te plezieren.

Je vecht constant tegen de verleiding om in herkauwers te verdwijnen. Je bent inderdaad een stoere Geit als je jezelf gedisciplineerd hebt om elke week op hetzelfde tijdstip je boodschappen in dezelfde supermarkt te doen. Routine maakt je gek. Je zou altijd liever creëren, dromen, wensen, hopen en wachten op Goud. Je natuurlijke creativiteit is een onverslaanbare kracht voor innovatie en zelfs genialiteit; maar je krijgt er geen prijzen mee voor punctualiteit.

Je bent een beveiligingsjunkie. Jouw prioriteit is beginnen en eindigen met veilige thuisbasis. Je geeft er het meest om dat je goed beschermd bent en in een vredige omgeving leeft, ook al vraagt ​​het leven dat je daar aantreft buitensporig veel van je tijd en zenuwstelsel. Als je je zeker voelt, kun je helder denken.

De allerbelangrijkste tekortkoming in jouw persoonlijkheid is jouw talent om inconsequent te handelen. Sommigen noemen het creativiteit of spontaniteit. Maar het is een soort gril. Je huilt over de beslissing om pops of cornflakes te kopen alsof je besluit om al dan niet kernwapens te gebruiken.

Zonder begeleiding werk je vaak niet goed. Hoewel je een geweldige werknemer bent omdat je het niet erg vindt om de baas te worden en te horen wat je moet doen, kun je niet vertrouwen om het fort alleen te houden. In jouw eentje herinner je je misschien wel of niet dat je de dingen moet doen zoals de baas zei dat hij ze wilde doen. Als je alleen bent, zonder begeleiding of toezicht, lijken je acties uitsluitend geleid door eigenzinnigheid en geïmproviseerde hersengolven.

Gelukkig ken je jezelf goed. je begrijpt en accepteert jouw basisbehoefte aan steun en bescherming van buitenaf en hebt weinig moeite met het accepteren van de soms vreselijke feiten van het leven die met een dergelijke afhankelijkheid gepaard kunnen gaan.

Bron: Chinese horoscoop Geit.

Maak een Gratis Website met JouwWeb