Chinese horoscoop Haan

Jij aanbidt het zichtbare. Wat tastbaar is, boeit je meer dan iets etherisch of metafysisch. Je koestert ook ervaringen en zweeft met zwier door avontuur en wisselvalligheid. Wat anderen zien, is precies wat ze bij je krijgen. Er zijn geen verborgen diepten in je karakter: u bent niet gecompliceerd, diepgaand of esoterisch. Je bent eerder recht door zee en direct, in staat om in een oogwenk goed van kwaad te onderscheiden, en comfortabel wanneer je langs de oppervlakte van je bestaan ​​glijdt. Diepte maakt je zeeziek.

Je valt op. Je ziet er altijd aantrekkelijk en mooi uit. Je bent sociaal en vrijlopend en slecht magnetisch. Je geniet ervan om je te koesteren in de vrachtwagenladingen aandacht die je krijgt van elke bijeenkomst, je gratie met je onweerstaanbare aanwezigheid.

Er zijn meer authentiek fascinerende mensen op deze aarde dan jij, maar op de een of andere manier voel je je aangetrokken tot je sprankelende persoonlijkheid, humor en verve. Je altijd aanwezige uitstraling van chic en hip is betoverend. Voor jou is niets lauw. Je beweegt je door het leven in een overtreffende trap. Voor jou is elke gebeurtenis óf ‘geweldig’ óf ‘vreselijk’. Elk meubelstuk of kunst, drankje, bloem of boom wordt onmiddellijk beoordeeld door uw beslissende, persoonlijke haat-liefde-barometer. Hotdogs verlichten je smaakpapillen of zorgen ervoor dat je wilt kotsen. Gewelfde blondines zetten je in brand of bevriezen je vitale organen. Verbrande sinaasappel is een kleur die je maag doet draaien of je doet zwijmelen.

Natuurlijk doe je niets in twee helften. U kunt in dezelfde week trouwen en scheiden. Je kunt van carrière veranderen op je dertigste, veertigste of vijftigste, en besluit balletdanser, hersenchirurg of koorddanser te worden. Je hebt geen idee van het onmogelijke en durft bijna alles een keer aan.

Al dit chronische gehaast van pilaar naar post komt voort uit je zekerheid dat, hoe verwoestend laag je ook mag dalen of hoe hoog je mag vliegen, niets eeuwig duurt. Hoewel een catastrofe je misschien probeert af te vlakken tot een pannenkoek op het boerenerf, blijf je steevast onverbiddelijk. Je zult niet naar beneden gaan en blijven liggen. Het leven is voor jou een eindeloze achtbaanrit. De toppen zijn opwindend hoog, de afdalingen snel en duizelingwekkend, en de valleien ver onder zeeniveau en levensbedreigend droog.

Je hebt geluk. Je bent geboren met de voorkennis dat als er tegenslagen optreden en obstakels voor je opkomen, je altijd een knappe comeback kunt maken. Je zult altijd een manier vinden om een ​​nieuw project uit te vinden en de lange sjouw te beginnen en te malen naar het toppunt van succes en je zo lang te eren om te bezetten.

Meningen, gevoelens, daden en gedachten volgen voor u een soortgelijk patroon van absolutisme. Je alles-of-niets-benadering wordt doorgevoerd in elk gebied van je leven. Je hebt intense, duidelijke principes. U geeft er de voorkeur aan om nooit rekening te houden met nuance, u weigert subtiliteit en schuwt uitvluchten of diplomatie ten gunste van botheid in menselijke uitwisseling. Je weet niet hoe je moet pauzeren en nadenken over waar je mee bezig bent terwijl je erover bezig bent. Als u denkt dat u het het beste weet, aarzelt u nooit om in actie te komen. U kunt eigenwijs, eigenzinnig, achteloos, onredelijk, onlogisch en zekerder dan zeker zijn dat u gelijk hebt.

Je bent er stoïcijns zeker van dat je je eigen geluk kunt maken, je eigen slag kunt slaan en je eigen kano helemaal alleen kunt peddelen. Als ze het aandurven om tussenbeide te komen, zullen vrienden, familie en medewerkers op de oever van de rivier blijven staan ​​te beven van je capriolen, terwijl je vrolijk door huiveringwekkende stroomversnellingen racet, in het vertrouwen dat je rechtstreeks naar het paradijs gaat, terwijl je misschien in feite, een kreek zonder peddel zijn.

Close calls zijn jouw specialiteit. Wanneer je met een krappe situatie wordt geconfronteerd, kun je meedogenloos behulpzaam zijn.

De Chinezen noemen de mentale starheid van de Haan 'intellectuele onbuigzaamheid'. Hoe je het ook noemt, je hebt het heel erg. Als mensen met jou te maken hebben, moeten ze op hun tenen lopen, geen alternatieven durven voorstellen of proberen hun eigen standpunt te verleggen. Anders kun je dichtklappen of afwisselend een van je vergeldingsaanvallen beginnen, compleet met machete-achtig sarcasme en beledigingen die bedoeld zijn om iemands hart operatief te verwijderen. Jij bent de laatste van de gloeiend hete diehards. Je kunt zowel sektarisch als fanatiek zijn over alles waar je in gelooft. Het maakt niet uit dat je handelwijze een verharde weg naar de ondergang is, je zult vasthouden aan je besluit.

Je weet echt hoe je een geheim moet bewaren. Maar op dezelfde manier houdt u er niet van dat je eigen geheimen worden onthuld. Je geeft zelden veel privé-informatie prijs. Als je niet voldoende bent geëvolueerd naar een volwassen staat van genade, kun je helaas opgeslagen geheimen gebruiken om anderen te manipuleren. Aangezien je niemand vertrouwt en bijna nooit iemand in vertrouwen neemt, moeten mensen weten dat ze je niet te veel in vertrouwen moeten nemen. Je verraadt zelden iemand, maar als je dat doet, ga je er helemaal voor.


Bron: Chinese horoscoop Haan.

Maak een Gratis Website met JouwWeb