Chinese horoscoop Os

Het Chinese dier waarnaar dit teken is vernoemd, is de Waterbuffel. We hebben hier in het westen geen massa's waterbuffels rond onze snelwegen, dus ten behoeve van de westerse lezers noemen we dit bord de os. Waterbuffel is een meer passend beeld. Maar Os is de naam die we nu allemaal kennen voor dit teken van onwankelbare vastberadenheid.

Anderen vinden dat het altijd het beste is om aan uw goede kant te blijven. Als ouderwetse hardliner ben je zonder weerga. Je hebt de neiging om bijna alles in twee basiscategorieën in te delen, slecht en goed. Als je een ongewoon vrolijke humor hebt en bereid bent om nuances een kans te geven, ga je misschien akkoord met het zien van betekenisschakeringen zoals 'licht en donker'. Je zult echter niet veel verder gaan dan de basisprincipes. Je bent een vaste, geduldige, lankmoedige wereldklopper die vertrouwen en bewondering wekt. Je bent fenomenaal sterk.

Sommige neurotisch nauwgezette mensen onderzoeken elk detail van hun leven onder een microscoop. Jij, Os, bent een neurotisch nauwgezette persoon die het hele leven door het verkeerde uiteinde van een telescoop observeert, altijd ervoor kiest om op de lange termijn te kijken, elke aanstaande situatie op een veilige afstand te voorzien en de waarschijnlijke risico's en resultaten ver vooruit te berekenen van tijd.

Je pikt zorgvuldig elk detail uit. Je let op elke beweging. Je bent niet alleen een nauwgezette waarnemer, maar je bestudeert, poreert, ontleedt, haalt de steken eruit en naait het hele ding, indien nodig, honderd keer terug voordat je een klus geklaard noemt. Je bent bekwaam, bekwaam, grondig en hinderlijk accuraat.

Perimeters en parameters zijn jouw beste vrienden. Haal de grenzen weg en je bent half dood bang. Geen contract? Geen deal. Je draait je om en loopt weg zonder een woord te zeggen. Je zou nog liever sterven dan partij te zijn bij een onbetrouwbare regeling. Je wilt het allemaal op papier hebben staan. Het is moeilijk om je zover te krijgen dat je naar een picknick gaat zonder dat je weken van tevoren hebt gepland, je picknick bij het Octrooibureau hebt geregistreerd.

Hoewel je weerstand zult bieden aan het aangaan van een gedeelde ervaring, of het nu gaat om een ​​huwelijk of een rumba-les, als je eenmaal hebt besloten een ander te vertrouwen, als je eenmaal gelooft in zijn of haar goede wil en goede trouw, zul je nooit meer om een ​​ander ondertekend document vragen. In plaats daarvan zul je vrijgevig en onzelfzuchtig van jezelf, je tijd, geld en zegeningen afstaan. Je harde gedrag doorstaan ​​aan het ijverig bewaakte maar kleverige centrum is een lange oefening in doorzettingsvermogen voor elke persoon die je ontmoet.

Het is echter onwaarschijnlijk dat je te veel levenslange passagiers aan boord neemt, omdat overboeking de kwaliteit van je diensten nadelig kan beïnvloeden. Eenmaal toegewijd voel je je verplicht om foutloos te presteren. Je bent een verzorger, beschermer, raadgever, geldschieter en handlener. Te veel voltijdvrienden zouden zo'n goed georganiseerd schip tot zinken brengen.

Ossen zijn als lakmoespapier. Je kunt een potentiële minnaar of partner laten zien, je mening vragen over een potentiële reisgenoot of een idee voor een project op jou uitproberen, het is altijd een goed idee. Je bent sterk, stil en opmerkzaam. Terwijl de nieuwe persoon (of idee) aan het kletsen is en indruk probeert te maken, zul je achterover leunen, koel als Moskou, kijken, elk detail absorberen en een mentale checklist met voor- en nadelen afklikken, zolang als een Russische roman. Als je denkt dat de situatie stinkt, zul je geen gevoelens sparen om de ander te laten weten. Als je helemaal niets mag zeggen, betekent dat meestal ja.

Jou voor zich winnen is misschien niet helemaal een zegen, want als iemand eenmaal in uw familiekring is toegelaten, is hij verplicht die eer waar te maken. J houdt vast aan uw hoge normen en veroordeelt streng degenen die uw idealen niet nastreven.

Als je verraden wordt, zul je zelfs minder dan normaal spreken, een of twee keer de aarde betrappen en direct bij de halsader aanvallen. Je bent zwaarwichtig, maar als je boos bent, kun je impulsief zijn, vooral als je denkt dat je voor de gek bent gehouden. Je bent in staat tot angstaanjagende, kokende woede-uitbarstingen. Je bent stug en trots, en je hebt er een hekel aan om je zelfbeheersing te verliezen. Daarom draai je de meubelen meestal niet ondersteboven. In plaats daarvan zul je langdurig geweld of mentale martelingen tevoorschijn toveren om je tegenstander voor het leven of langer te kwetsen. We weten allemaal dat wraak een maaltijd is die het best koud wordt geserveerd. Maar niet die van jou! Je bent een hongerige buckaroo die je wraak het liefst begint met een hete hors d'oeuvre en door alle zeven gangen hartelijk blijft eten. Bovenstaande prestatie wordt vaak achter de schermen gerealiseerd. Als de daad is verricht, stuur je je vijanden de rekening.

Herinneringen, tradities en gebruiken zijn uw veiligheidsdekens. Niemand kan je ervan beschuldigen een dromer te zijn die het leven verkwist door ingewikkelde schema's en laaiende paden naar nergens te bedenken. Je bent een grondige, nuchtere ziel. Je houdt niet van zulke onnauwkeurige termen als 'schijnbaar', 'bijna', 'misschien' en 'we zullen zien'. Je houdt het meestal bij "precies", "nauwkeurig", "authentiek" en "nooit!"

Bron: Chinese horoscoop Os.

Maak een Gratis Website met JouwWeb