Chinese horoscoop Paard

Paarden kunnen niet tot actie worden gedwongen. Het oude gezegde: "Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt hem niet laten drinken", past goed bij je. Al het aandringen en vleien in de wereld zal je niet aansporen om vooruit te gaan, je terug te trekken, om te omzeilen of over hindernissen te springen. Paarden zijn irritant op zichzelf staande wezens wiens gevoel voor wat het meest praktisch is altijd op de eerste plaats komt.

Hoewel je een enigszins sociaal persoon bent, moet je aan je lot worden overgelaten en bewegingsvrijheid krijgen zonder inmenging of kritiek. Behalve wanneer je hopeloos verliefd wordt, blijf je volledig gemotiveerd, egocentrisch en zelfbewust.

Je bent zo sterk autonoom dat in veel Aziatische samenlevingen waar het welzijn van het gezin een cruciale prioriteit is, vrouwelijke paardenbaby's als ongewenst worden beschouwd. Jonge Paard-vrouwen zijn eigenzinnig en zelfredzaam. Je zult niet zachtjes een gearrangeerd huwelijk aangaan. En als je verplicht bent om te trouwen met iemand die niet jouw keuze is, dan zul je in je nieuwe huishouden grote schade aanrichten. De Chinezen weten dit goed. Forceer nooit een Paard.

De Chinese astrologie vertelt ons dat alle paarden steevast jong het huis verlaten. Zodra je oud genoeg bent om te werken, schiet je op de vlucht, waarbij je je ouders en broers en zussen in de steek laat zonder achterom te kijken, waarbij je vaak een spoor van treurige herinneringen achterlaat. In Azië is een kind dat het huis verlaat om zijn persoonlijke bestemming na te jagen een vloek. In de westerse wereld veroorzaakt uw vroegtijdig vertrek uit huis minder ergernis.

Het zou dwaas zijn te zeggen dat alle Paard-kinderen rebellen zijn. Maar hoe geïntegreerd je ook lijkt te zijn, je innerlijke zelf blijft krachtig rebels, ongewoon gevoelig voor kritiek en onafhankelijk van fouten. Je veracht het om onder druk te worden gezet om te handelen in het belang van de groep of om je schuldig te voelen. Je hebt geen tijd voor verwijten of berouw voor verkeerd gedrag, omdat je nooit denkt dat je iets verkeerd hebt gedaan. Jouw motto? 'Blijf uit mijn buurt en ik blijf uit de jouwe.'

Hoewel je grenzeloze energie en ambitie hebt, uitbundig en optimistisch overkomt en gewoonlijk slaagt in bijna alles wat je onderneemt, heb je er moeite mee om erbij te horen. Je betreurt de grenzen van de conventie, omdat je voelt dat jouw reikwijdte hierdoor wordt beperkt. Je zoekt zo krachtig naar vrijheid dat je vaak verliest wat je het meest verlangt en nodig hebt: liefdevolle vertrouwde mensen die je misschien een duidelijker beeld van jezelf geven. Je ziet alle gezinsinterventie als een ondermijnende kritiek. Zelfs broederlijke of zusterlijke liefde wordt vaak geïnterpreteerd als pesten of neerbuigend gedrag tussen broers en zussen.

Buiten de grenzen en ontberingen van huis en gezin, doe je gewillig mee aan bijna elke race die je leuk vindt, en je wint vaak. Avontuur maakt je blij. Je geniet van ronddraaien in een opwindende wervelwind-sfeer waar altijd nieuwe dingen gebeuren om je geamuseerd en geprikkeld te houden. Je gaat op zoek naar uitdaging en hebt een uniek talent voor het ondernemen van geheimzinnige of ongebruikelijke hobby's.

Je weet bijna nooit precies hoe en wanneer je jouw eigen raad moet opvolgen. Je bent niet luidruchtig en vuurspuwend zoals de Draak. Je ziet er waardig uit. Toch lach je altijd te hard op de verkeerde plaatsen, fluister je hardop in gezelschap of maak je grove opmerkingen over iemand die naast je zit. Deze neiging zou als spontaniteit kunnen worden beschouwd. Er is niets mis mee om onstuitbaar en ongekunsteld te zijn. Niemand wil worden gezien als benauwd, star en voorspelbaar. Het komt erop neer dat je plotselinge, gepassioneerde uitbarstingen dienen als een gezonde veiligheidsklep voor je notoir opgekropte emoties.

Zolang je tijd hebt gehad om je voor te bereiden, ben je een tovenaar in het spreken in het openbaar en het beïnvloeden van anderen. Je kunt een Laplander overtuigen om een ​​airconditioner te kopen, een hopeloze zaak welsprekend verdedigen voor de rechtbank en zelfs jezelf briljant laten verkiezen voor een openbaar ambt. Maar helaas kun je bijna nooit zeggen wat er in je hart begraven ligt. Je kunt je innerlijke gevoelens niet uiten. Als gevolg van deze blokkering kunnen je sterkste emoties je vreselijke pijn bezorgen. Je bent emotioneel gehandicapt. Liefde verklaren of vergeving vragen gaat jou te boven. Je kunt je liefde tonen en laten zien hoe spijt je hebt door geschenken te schenken of mensen een gunst te bewijzen. Maar je vindt het heel moeilijk om je gevoelens te identificeren en het wordt nog moeilijker om ze in woorden uit te drukken.

U bent volledig compromisloos. Je hebt geen geduld voor subtiliteiten van betekenis, vage gevolgtrekkingen of nuances. Wat jou betreft, in deze wereld is het ieder voor zich. Je staat niet op het punt je te laten vertrappelen door tegenstanders. Dit klinkt misschien egoïstisch, en dat is het ook. Paarden zijn egoïstisch. Niet onaardig. Maar zelf betrokken. Je bent ook eigenwijs en bent er vast van overtuigd dat je het het beste weet. Je valt elke nieuwe ervaring met kracht aan en oefent een zeldzame onbezonnenheid wanneer je wordt geconfronteerd met tegenaanvallen of tegenslagen. Je gelooft in je eigen moed en bent ervan overtuigd dat overwinning alleen doorzettingsvermogen en wilskracht vereist. Je zult niet toestaan ​​dat je wordt ondermijnd door degenen die je willen zien falen. Ook word je niet ontmoedigd door mislukking.

Je bent net zo ongeduldig met je eigen beperkingen zoals je bent met de zwakheden van andere mensen. Voor jou kunnen alle problemen praktisch worden opgelost. Actie spreekt meer dan woorden en in jouw geval moet alle actie je noodzakelijkerwijs van punt A naar punt B stuwen. Als dit niet gebeurt en je stopt bij punt A. Je raakt gefrustreerd en kan volledig onhandelbaar zijn.

Je begint je leven uitdagend en blijft meestal reactief tot kort nadat je dertig bent geworden. Dan besluit je misschien om volwassen te worden. Met volwassenheid word je vaak een wereldklopper. Als je terugkijkt op je jeugd, kun je misschien zien dat je een moeilijke jongvolwassene was. Maar het spijt je zelden. Je verontschuldigt je nooit en legt nooit uit.

We weten dat Paarden vaak worden aangetroffen op plaatsen ver van waar ze zijn geboren. Je houdt van baanbrekend werk en bent niet bang om zowel echte als fictieve grenzen te overschrijden. Door vermoeide routines en zware emotionele hindernissen achter je te laten, heb je een schone lei waarop je je eigen plan kunt tekenen.

Spijt? Je hebt er geen. Je enige doel is om vooruitgang te boeken. Het verleden doet er niet toe. Het heden is een eeuwige startlijn waar je aan het happen bent. Maar de toekomst! Het is in de toekomst dat je de grote race ziet, de uitdaging om met een bepaald doel in beweging te zijn. Je houdt niet van bestemmingen. Om het doel te bereiken, zou je moeten stoppen met rennen. Het volwassen paard wil vooral actief en in de race blijven tot hij dood neervalt.

Met al je onophoudelijke bezigheden kunnen mensen aannemen dat je niet echt een innerlijk leven hebt, of dat je tevreden bent om ernstige problemen te verdoezelen. Dit is niet zo. Je moet echt actief zijn, maar je moet ook sterk geloven in wat je doet. Je bent idealistisch. Verheven doelen en nobele doelen spreken je aan en bezielen je vurige actie met passie. Je kunt geen luie geest accepteren bij jezelf of bij anderen. Je stort je op het helpen van iemand die verve toont en doet wat hij of zij wil, maar als ze je teleurstellen, keer je hem de rug toe. Je hebt weinig tolerantie voor mensen die niet vechten voor wat ze willen of die tevreden zijn met het leven gewoon over hen heen spoelen.

Bron: Chinese horoscoop Paard.

Maak een Gratis Website met JouwWeb