Chinese horoscoop Rat

Volgens de legende riep Boeddha twaalf symbolische dieren bijeen voor een power powwow. De Rat kwam als eerste opdagen. Als beloning voor je enthousiasme heeft Boeddha je de eer toegekend het eerste teken van de Chinese dierenriem te zijn. Een Rat kennen is begrijpen hoe serieus je Boeddha's geschenk van de eerste positie neemt. "Geboren leider" is een grove understatement. Je bent de leider van de leiders.

Jij bent de persoon voor wie de uitdrukking "Nooit een saai moment" is uitgevonden. Je houdt vurig van, werkt intens, speelt met de ijver van een gedreven golfbal, concurreert met iedereen in zicht (inclusief jezelf) en stopt nooit met praten. Je hebt meningen over alle onderwerpen. Bovendien hou je nooit op jezelf aan te bieden. Je staat erop elk aspect en elke nuance van elk idee te bespreken, alle details nauwkeurig te onderzoeken en elke nuance van betekenis te ontleden.

Je doet te veel, gaat in te veel richtingen tegelijk en loopt voortdurend het risico uw inspanningen te verstrooien, waardoor de kracht van uw centrale kracht wordt verzwakt. Je krijgt in vierentwintig uur meer bereikt dan de rest van ons in evenveel dagen. Een motor in je haveloze hoofdje neuriet voortdurend mee, waardoor je met een straaljager moet presteren.

De naam van het spel voor jou is "Herculean performance". Geen tussenmaatjes of klein spul voor jou. Je bent nooit tevreden met het middelmatige. Beginnersprojecten vervelen je. Routine verstikt je. Alleen nieuwigheid en opwinding roeren de ketel, waardoor je kleine rattenhartje gaat kloppen - kaboom, kaboom. Waaghalsplannen, romantische roepingen verleiden en inspireren je. Uit het niets, poef! Ga je gang, volg je hart in plaats van je tot nu toe redelijke hoofd. Het volgende dat je weet, is dat je oorlog voert of naar parels duikt.

Je schrikt er niet voor terug om je hele gezin een jaar naar Thailand te transplanteren om de taal te leren en de Thaise keuken, muziek en kunst te ontdekken. Je vindt dat avontuur de norm zou moeten zijn - hoe schrijnender, hoe gelukkiger je bent.

Hoewel je soms attent kunt zijn, komt het zelden voor dat je stil zit. Je bent constant, overdreven en met roekeloze overgave, op de vlucht. Je springt op de loopband als je 's ochtends uit bed springt en stopt nooit voordat je weer in bed valt. "Go" is je synoniem, actie jouw hobby, drama de ziel van je bestaan. Je hebt beweging nodig zoals honden gezelschap nodig hebben. Alles minder dan wervelwind rennen, jagen en bereiken, maakt je deprimerend. Als je stopt met snorren als een overspannen helikopter, zink je en mokkend, klaag je en drijf je iedereen af.

Je bent niet gemakkelijk, maar je bent het waard - vraag iemand die een van jullie heeft als minnaar, ouder, kind of vriend. Je aanbidt en koestert degenen die dicht bij je staan, geeft ze onophoudelijke complimenten, herinnert je dierbaren eraan wanneer ze hun medicijnen moeten innemen, rijdt ze midden in de nacht naar de bergen voor een ski-uitstapje, geeft zondagmiddag op om keukenkastjes op te hangen adviseren over financiën, decoratie of liefdesverdriet.

Je waardeert en beschermt niet alleen degenen van wie je houdt, je neemt ook de nodige tijd om het te laten zien. Je bent meesterlijk in het geven van onverdeelde aandacht of het creëren van individueel ontworpen momenten om iedereen die je aanbidt te plezieren en aan te moedigen.

Gesprekken met jou kunnen vervelend zijn. Je moet praten, maar je voelt je niet aangetrokken om je monologen voor de spiegel te richten. Je hebt een publiek nodig. Je snakt naar feedback. Maar je verborgen agenda vraagt ​​je om de leiding van de chat over te nemen en deze uiteindelijk te monopoliseren. Je hebt de neiging om verhalen te vertellen die mensen eerder hebben gehoord. Je hebt de neiging om alle gesprekken te beginnen op een punt dicht bij je eigen geboorte, waarbij je elk zich ontwikkelend molecuul door de kindertijd en de kindertijd volgt, totdat je uiteindelijk, een uur later, aankomt bij de aangrijpende ervaring van gisteren met de kalende bankbediende wiens ogen twee verschillende kleuren hebben.

Je hebt moeite met het accepteren van de tweede plaats. Je bent niet alleen jaloers op de aandacht die aan anderen wordt gegeven, maar je moet je zien stralen en worden gezien als het brein en de ziel achter alles. Achterbank rijden is een van jouw specialiteiten. In gezelschap probeer je vaak de dynamiek van de groep over te nemen, en omdat je zowel verleidelijk als agressief bent, bereik je dit vaak, soms met de meest goddelijk slimme en slinkse middelen.

Snel van humor en vlot, je weet als geen ander hoe je de tijd moet nemen, je prooi moet besluipen, je op je doelwit moet concentreren en de perfecte fractie van een seconde moet bespringen. Wanneer je je voor het eerst bij de groep voegt, doe je alsof je samenwerkt met de menigte, speel je alle sociaal noodzakelijke spellen, netjes passend als stopverf in een raamkozijn. Dan, wanneer je het minst verwacht, schiet je naar een machtspositie, zap je moeiteloos de anderen tot onderwerping en voer je een vreedzame (maar no-nonsense) overname uit.

Je hebt sociale acceptatie en goedkeuring van collega's nodig. Je besteedt een groot deel van je leven aan het zoeken naar een plek in de samenleving waar je je zowel op je gemak als geliefd kunt voelen om wie je werkelijk bent. 

Bron: Chinese horoscoop Rat.