Chinese horoscoop Slang

Er heerst een diepe stilte van geest in je. Deze kwaliteit is stil, maar nooit somber of nors. Jouw stijl van stilte is ijskoud. Je combineert onverstoorbare waardigheid met uitzonderlijke fysieke schoonheid. Je bochtige manier van doen en gracieuze lopen wekt meer dan alleen bewondering: mensen kijken je niet alleen nieuwsgierig aan. Ze worden op het eerste gezicht waanzinnig, hartstochtelijk en onherroepelijk verliefd op je!

Elke geleerde Chinees zal je vertellen dat slangen altijd de belangrijkste verleiders van het menselijk ras zijn geweest. Als je eenmaal het verschil tussen jouzelf en de rest van ons begrijpt, zul je zien dat dit waar is. Massa's mensen zijn heimelijk hopeloos verliefd op je. Mensen die hals over kop vallen en de hartstochtelijke liefde die ze voor iemand voelen, niet kunnen afschudden, zijn waarschijnlijk verliefd op een of andere slang - misschien zelfs verliefd op jou. Je zult de oorzaak of het gevolg zijn van veel liefdesaffaires in je leven

Jij bent ook een spotlight-magneet. Je wordt niet genegeerd. Aandacht van leeftijdsgenoten en publieke erkenning zijn het minste wat je verwacht. Toch ben je nooit luidruchtig of opzettelijk openhartig. Je hebt weinig dan wijsheid om uit te delen. Je gedraagt ​​je zelden schaamteloos of pronkt niet. Je bent altijd correct gekleed in subtiel elegante kleding. Je hebt bovendien uitstekende manieren.

Volwassen mannen huilen rivieren in hun scheerschuim om je heen. Anders kauwen gezonde vrouwen hun valse vingernagels tot aan de elleboog in afwachting van een telefoontje van jou. Je bent een toonbeeld van aantrekkingskracht.

Jij bent de verleider of verleidster, het universele symbool van seksualiteit en trouweloze hartstocht, het embleem van moedwillige ijver en romantiek. Je hebt ondeugendheid uitgevonden. Maar je bent geen duivel, zelfs geen kleine demon. Je bent een aardig, ietwat overdreven romantisch, normaal mens. Je voert je verleidingsroutine niet uit met voorbedachte rade. Je weet gewoon niet hoe je de slachtoffers die aan je duur geschoeide voeten vallen, niet moet betoveren.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is het mogelijk om te mooi te zijn: het kan zelfs een handicap zijn. Maar schoonheid is slechts de helft. Voor jou houdt de tovenarij niet op bij fysieke aantrekkingskracht. Een exotische uitstraling omgeeft je. Je kleedt je 's ochtends niet aan zoals de rest van ons. Je bereidt je minutieus voor om je publiek te ontmoeten. Je mag alleen een spijkerbroek en een oude trui aantrekken, maar je moet altijd voorzichtig zijn met accessoires, om het simpele en zelfs de juiste geur voor de kleding die je draagt ​​te verbeteren. Vodden zouden er chic uitzien.

Ben je narcistisch? Misschien een beetje, ja. Je accepteert niet alleen je gezicht, lichaam, ledematen, oren, haar, tanden, huid, vingernagels en teennagels; je knuffelt en zorgt speciaal voor elk onderdeel. Je bent van binnen en van buiten onberispelijk verzorgd. Je houdt ontwerpers en couturiers overeind. Je voelt dat je er het beste uitziet in duur gesneden, perfect passende, op bestelling gemaakte kleding. U hoeft liever niet in bad te gaan zonder de juiste accessoires: elegante geparfumeerde zeepjes, flesjes crèmes en lotions en allerlei soorten sponzen staan ​​op de planken langs de randen van uw badkuip.

Slangen geven echt uit aan versieringen. Je laat anderen ze kopen of je koopt ze voor jezelf. Je draagt ​​gouden of zilveren kettingen om je nek en gaat nergens heen zonder de manchetknopen die bij de dasspeld passen, of de schildpad haarclip die bij het montuur van de bril en bijpassende oorbellen past.

Uw preoccupatie met het uiterlijk kan iemand ertoe brengen te geloven dat u oppervlakkig bent. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Ondanks uw ijdelheid en opzichtige kledinggewoonten, behoort u tot de meest bedachtzame en filosofische leden van ons ras.

Een gewoonte die gepaard gaat met uw verslaving aan verleiding, is het bekwaam vertellen van leugens. Het verzinnen van uw eigen waarheden kan zo essentieel worden voor uw levensstijl dat het pathologisch wordt. Of misschien lieg je gewoon voor de lol, als een manier om een ​​verhaal op te vrolijken, of zelfs als een hulpmiddel om toegang te krijgen tot een sociale of professionele positie.

In China staan ​​alle slangen bekend als leugenachtig. Dit oordeel is te hard. Je hebt meer dan velen, maar het is meer prestige dan brutale leugens vertellen. Je weet hoe je moet misleiden, een verkeerde voorstelling van zaken moet geven en magie kan uitoefenen op de psyche van je kennissen door te lijken te zijn wat je niet bent. Zo'n geschenk is niet zomaar liegen en kan zelfs een verbetering betekenen voor een carrière in het theater, de amusementssector of in de verkoop of het lesgeven.

Ontduiking en weglating zijn voor jou de geprefereerde methoden van dissimulatie. Je zou gewoon liever de vreselijke waarheid vergulden dan er te scherp over te zijn. Of je kunt een tweede waarheid verzinnen waarvan je hoopt dat deze de eerste of de echte zal verzachten. Deze gewoonte om te liegen of het een talent te noemen om dingen beter of slechter te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn, is geen fout. Het is inderdaad een geschenk en kan goed creatief worden gebruikt.

Wat er lastig kan zijn, is dat je ook vaak last hebt van je magie aan jezelf. Je bent bijna te slim in het bedriegen en vertelt je psyche kleine verhaaltjes die je in de war kunnen brengen met mogelijke problemen. Als je zelfbedrog nastreeft, kun je gemakkelijk beginnen te geloven dat je superieur bent omdat je knapper, mooier of sexyer bent. Je kunt jezelf voor de gek houden door je voor te stellen dat je meer aandacht en aandacht verdient dan je leeftijdsgenoten, dat jou gunsten moeten worden toegekend eenvoudigweg omdat je je verwaardigt de wereld te vereren met je aanwezigheid. Let op deze eigenschap en onderdruk hem zodra je hem ziet aankomen. omdat deze zelfvertoning beladen is met mogelijke teleurstelling.

Er is niets onverzettelijker dan jij, Slang, als je niet het gevoel hebt dat je je leven uit het leven haalt. U kunt verdrietig, zelfmedelijdend en verbitterd worden. Je kunt zelfs ziek worden, verslaafd raken aan drugs of alcohol, of een rokkenjager worden en jezelf belachelijk maken door seks te hebben met iemand die je maar te pakken kunt krijgen, alleen al vanwege de sensatie van geaccepteerd, gewaardeerd en begeerd worden.

Soms borduur je voort op je ellende. Omdat je jezelf aan zelfverheerlijking hebt overgegeven en een bepaalde hoeveelheid persoonlijke mythologie nodig hebt om je zelfverzekerd te voelen, kun je jezelf als verkeerd begrepen of afgewezen beschouwen door degenen van wie je denkt dat ze je meer zouden moeten liefhebben en waarderen. Dit is een ongelukkige houding en moet in een vroeg stadium worden ontmoedigd, omdat het kan leiden tot een neurotisch patroon van voortdurend zoeken naar goedkeuring en aandacht.


Bron: Chinese horoscoop Slang.