Chinese horoscoop Tijger

Je bent een ontzagwekkende tijger: een doener, een verhuizer, een schudder en een uitvoerder van projecten van wereldklasse. Vanwege je ongebruikelijke toegankelijkheid en gemakkelijke manier van doen, houden mensen bijna onmiddellijk van je. Ze worden aangetrokken door je magische aura, betoverd door je charme, betoverd en onder de indruk van je leuke levensstijl. Ze drinken het allemaal op. Je welwillende Tijgernatuur gaat naar beneden als een wonderbaarlijk drankje, gegarandeerd om mensen op te vrolijken, ontworpen om ze te laten geloven in een beter leven, en zeker om ze tot aan hun kin te betrekken bij de meest sensationele overlevingsmethoden die er zijn. aan de mens.

Jij bent het "enfant verschrikkelijk" van de Chinese dierenriem. Je bent onstuimig maar toch kalm, hartelijk en toch angstaanjagend, moedig in het aangezicht van gevaar en toch toegevend en zacht op mysterieuze, onverwachte plaatsen.

Als je niet de volle schijnwerpers krijgt, gedraag je je als een ondeugend kind. Je veroorzaakt problemen of sluipt weg in de donkere kant van je geheime zelf en blijft heel, heel lang weg. Je bent een onvermoeibare zelfpromotor en een eigenzinnige, maar liefdevolle egomaan.

Je bent onvoorspelbaar, wat je irritant maakt en moeilijk te lezen of vast te pinnen. Je staat erom bekend je vrienden en vijanden te verslaan door ze te verblinden met gebaren van vriendelijkheid en gastvrijheid, gevolgd door een koele ontkenning van contact voor weken achtereen. Niemand weet ooit precies waar je wanneer bent. Je hebt te veel telefoonnummers en bent nooit bereikbaar. Je bent een ultra-sociaal wezen, maar je werkt het beste alleen, terwijl je rondsnuffelt en je prooi besluipt in de donkere nacht van dit knoestige bos dat we Leven noemen.

Bang voor niets, storm je de wereld rond in een tempo dat geschikter is voor satellietscherven die de atmosfeer weer binnenkomen. Niemand kan je tegenhouden en niemand kan ooit tot je doordringen. Tijgers zijn zelden thuis. Je bent peripatetisch vanwege een fout. Je bent grillig en zendt gemengde berichten uit die je familie en relaties gek kunnen maken met onzekerheid.

Geen excuses: je bent vaak moeilijk te vinden en je kunt je moeilijk beperken tot regelgeving, en dat vind je leuk. Je voelt dat het niet jouw schuld is als je niet thuis bent; het is de schuld van iedereen dat ze verwachten dat je er bent. Je bent sterk, moedig en weet zeker dat je dingen voor elkaar krijgt, maar er kan niet op worden gerekend dat je je aan schema's houdt die bedoeld zijn voor gewone stervelingen. Tijgers zijn pathologisch onafhankelijk.

Bovendien haat je het om uitgescholden te worden. Daarom weiger je ronduit "vriendelijke" observaties te accepteren of constructieve kritiek toe te staan ​​op je evensstijl. Bij de minste terechtwijzing of afkeuring vlieg je van het handvat af. Tijgerachtige minachting voor hiërarchieën, status, snobisme en sociale lagen is fel. Wanneer je in volledige rebellie bent tegen vuile systemen en censuurstijfheid, ben je op je hardst. Let op je ego. Wanneer het wordt bedreigd, kan het zijn dat je een zeer modderige taal rondslingert en je de gevoelens van niemand zal sparen.

Je bent niet zo dramatisch als draken, maar je bent net zo wild en twee keer zo wraakzuchtig. Je bent lang niet zo lastig als Apen, noch zo koppig koppig als Stieren, maar je bent driemaal de strateeg van beide en soms bijna net zo onredelijk als de meest koppige Os. Je bent niet Schwarzenegger sterk, Rambo taai, of gangster gevaarlijk. Nee. Je bent sterk omdat je je sterk voelt. Je bent dicht bij de grond gespierd, maar toch gestroomlijnd en lineair. Je bent altijd alert, strak, klaar om in een fractie van een seconde te springen en te springen. Onder die weelderige gestreepte vacht ben je helemaal zenuwachtig en krachtig, kraakbeen en spierkracht.

Toch ben je een heel aardig persoon. Ondanks je scherpe klauwen en scheermesjes, ben je nobel. Je tolereert geen kwaad. Je bent tegen misselijkheid. Je bent een spookbreker, een geboren exorcist en een verdrijver van boze geesten. De Chinezen beweren dat het hebben van een tijger in huis het voor altijd veilig houdt tegen vuur, dieven en geesten. Zou het dan verstandig zijn om je onvermoeibare aandrang om je zin te hebben te weerstaan?

Je bent geen gemakkelijke lichtgewicht. Ongeacht je grootte, vorm of overtuiging, je neemt hectares emotionele ruimte in. Zelfs op je zachtste manier ben je geen huisdier of een informele kennis. Niemand die meer dan een goede kennis met je heeft, is ooit in staat om jou met een onverschillige schouderophalen van de wijs te brengen. Je hebt veel aandacht nodig. Je wilt op allerlei manieren werken, spelen, vrijen, praten en communiceren. Je bent er gewoon duidelijk. Niemand zegt: "Zwijg." Of "Ga en ga op je deken liggen", voor jou en levens om het verhaal te vertellen. Van nature blijf je niet op de achtergrond, dus mensen moeten ofwel aanbiddend van je houden of je haten en afwijzen. (En dat zullen ze ook)

Je bent op de een of andere manier spiritueel invasief. Je eist onwankelbare toewijding voor je eindeloze doelen en sympathie voor je talloze ellende. Soms lijkt het alsof je op aarde bent gezet om iedereen te dwingen keuzes te maken, oordelen te vellen, partij te kiezen en hun loyaliteit te bewijzen of te weerleggen.

Bron: Chinese horoscoop Tijger.

Maak een Gratis Website met JouwWeb