Chinese horoscoop Varken

In China wordt dit teken het wilde zwijn genoemd. In onze gematigde klimaten kom je niet vaak wilde zwijnen tegen, dus ik gaf er de voorkeur aan om een ​​dierensymbool te gebruiken dat we allemaal kennen en dit teken het varken te noemen. Als u erachter komt dat u een varken bent, u beledigt, wacht dan! Het is een geweldig teken.

In plattelandsgemeenschappen is het varken de levenskracht. Elke kleine boer of boer in Europa doodt elk jaar minstens één varken. Het doden van varkens is een rommelig proces, waarvan ik de details hier zal besparen, maar voor boeren is het varken de belangrijkste leverancier. Van borstelharen tot spek tot worst en ham, een varken kan een boerengezin de hele winter in leven houden - en nog wat!

In het menselijk leven bent u, het varkenslid van een familie, de solide, vaste steunpilaar waarop iedereen kan rekenen, op wie iedereen vertrouwt en van wie men altijd snel een lening kan krijgen. Je bent vrijgevig van geest. Je bent eigenlijk aardiger dan de rest van ons.

Als mensen je voor het eerst ontmoeten, lijk je te mooi om waar te zijn. Je bent voorzichtig en zorgzaam, je maakt je zorgen over hoe je anderen zou kunnen slaan, hoffelijk aarzelend om ze bij hun voornaam te noemen, en zo weelderig welgemanierd dat ze zich afvragen of je in een klooster bent opgevoed door een strikte sekte van puriteinse nonnen die waren vroeger Britse kindermeisjes.

Misschien is deze zachte, gecultiveerde benadering een van de redenen waarom u altijd zo aantrekkelijk bent. Huwelijksgezinde mannen (roekeloze slavenhandelaars) vinden volgzame, gracieuze, beschaafde varkensvrouwen onweerstaanbaar echtgenotes. Het is duidelijk dat jullie, varkensmeisjes, het gemakkelijkst zijn om uit te huwelijken in de Chinese cultuur. Dan grijpen ook vrouwen die naar het huwelijk verlangen, naar verluidt een bijzonder meedogenloze soort, varkensmannen van mama's schortkoorden en binden je voor het leven vast.

Jij bent de persoon die iedereen het meest bewondert. Je bent de aardigste, meest liefdevolle en nauwgezette zorgzame persoon die er is. Je hebt de warmste, meest gracieus ingerichte woonkamer, de meest onfeilbare goede smaak en een magisch geschenk om gasten zowel tevreden als speciaal te laten voelen. Of het nu gaat om gastronomische maaltijden, een kopje koffie, trendy cocktails of uitbundige bruiloftsrecepties, u bent geboren om te ontvangen.

Je bent afgestemd op anderen, erop gericht je goedheid naar buiten te brengen. Je lijkt geboren om te geven, je over te geven en te dienen. U offert voortdurend uw eigen geluk en comfort op voor iemand anders: een kind, een partner, een geliefde, een hond of kat, een zieke buurman of een collega op het werk. Als je maar een minuutje hebt, geef je het graag aan iemand met een glimlach. Als je geen minuut hebt, maak je er waarschijnlijk een op maat.

Complexe machinaties zijn beslist niet uw specialiteit: u bent zo onschuldig gedienstig dat u in het bedrijfsleven vaak wordt misbruikt door degenen die minder scrupuleus zijn dan u. Je bent zo goedgelovig dat velen voor altijd door onlosmakelijk rommelige liefdesaffaires worden gesleept, het slachtoffer worden van langdurige, stormachtige echtscheidingen en gedwongen faillissementen ondergaan.

Je bent niet alleen gemakkelijk voor de gek te houden, je houdt er ook van. Je houdt vast aan het idee dat iedereen mooi en goed is. Hoe oud je ook wordt, je blijft altijd geloven dat mensen in wezen goed zijn.

U bent naïef, onschuldig, onwetend, ongekunsteld, argeloos, nietsvermoedend en kinderlijk, en u geeft er de voorkeur aan. Wat je IQ ook is, je geeft er de voorkeur aan elke nieuwe dag met een tabula rasa, niet-oordelende gemoedstoestand onder ogen te zien. Je vergeet nooit. Maar je vergeeft gemakkelijk. Dit is de positieve kant van je zelfopgedrongen onschuld en ongelukkige vindingrijkheid. Je geeft altijd iedereen pauzes, geeft dieven toe, schildbemoeienis. Je probeert zelfs de motieven van duivels te begrijpen. Het kan irritant zijn, maar het is bewonderenswaardig. U bent vrijgevig met het voordeel van de twijfel, ongeneeslijk sympathiek tegenover de underdog en gaat zelden in op het gedrag van iemand voor wie u genegenheid heeft.

Je bent een charmeur. Je weet hoe je allerlei soorten mensen moet aanspreken, je maakt gemakkelijk vrienden en je wordt door iedereen snel aangenomen als een vriend. U behaagt het zonder te proberen en gebruik verstandig eerlijke lof. Je weet hoe je iedereen die je leuk vindt, zich specialer kunt laten voelen dan wie dan ook. Daarom wil iedereen je beste vriend zijn.

Een uitnodiging bij u thuis is vleiend. U ontvangt uw gasten goed, voedt ze ruimschoots en verwent ze met aandacht. U bent ook bereid om tijdens uw bezoek eten mee te nemen. Voedsel is een van je kleine zonden. Het komt zelden voor dat u op volwassen leeftijd mager blijft. Je houdt van vers, gezond eten, en je gedijt ook van alles erop en eraan: sigaren, port, cognac, likeuren en chocolaatjes voor na het eten. Net als uw dierlijke tegenhanger, eet u vaak te veel, maar in tegenstelling tot uw veelvraatbroer op het boerenerf, bent u een gecultiveerde, onderscheidende fijnproever met een goed ontwikkeld gehemelte.

U kunt slurpende geluiden maken als u eet. Het is niet terminaal. Het is inderdaad te genezen. Laat iemand je filmen terwijl je geniet van een grote smakelijke maaltijd. Zorg ervoor dat het geluid harder staat. Kijk de film. Luister naar jezelf terwijl je eet. Zodra je de verbazingwekkende klappen en andere storende eetgeluiden direct hoort komen.

Bron: Chinese horoscoop Varken.